dating love match site - Online pa pagese albania dating site


- Pra nese dikujt i intereson ky bashkpunim do ju lutesha te kontaktonit me mua ose me Ma Cho ne PM/MS ose PV kur te na shifni online. Rrespek Te Dj [-_^] P/S I bej thirrje te gjith vizitorve te forumitshqiptar qe te hyne ne chat,aty do te gjeni bised dhe argetim nga te gjitha llojet,njohje te reja midis shokve/shoqeve/apo miqve tuaj. nuk mendoj qe kjo qe jeni duke ber do te arij ne rritjen e numrit te userave .

Si mund te hyni: Fare e thjeshte,duke klikuar ke Faqja kryesore ku gjithashtu mund te hyni eshte eshte i interesuar ne ofertat e mesiperme dhe ploteson kushtet e kerkuara mund te shkruaj ne kete postim. por me shum do te keni problme , mendoj se sduhet kerkuar kaq hapur nje ofert e till ...

Shembull: Veronika is ~(x-site)@.h Z75= * on #shqiperia Veronika using shqiperia.Albasoul. Net =- Duqe on #shqiperia Duqe using epiri.Albasoul. Org =- Duqe on #shqiperia Duqe using epiri.Albasoul. Mergimtari is [email protected]=CJ02-060-50-558* Vizitues Mergimtari Mergimtari on #shqiperia Mergimtari using shqiperia.Albasoul.

Online pa pagese albania dating site-65Online pa pagese albania dating site-67Online pa pagese albania dating site-5

Albasoul mbetet Albasoul dhe kete gje se ndryshon dote asnjeri edhe sikur te mundohet me te gjitha menyrat.

kishte staff te lodhur keshtu qe u shperbe si server,ndersa albasoul ka disa staffe te shkelqyer qe do ti kishin enderuar te gjithe serverat dhe jo vetem shqiptare por edhe te huaj,staffe te kulaifikuara dhe te dal nga testet,acc te perfituar nga mundi dhe djersa qe ke derdhur mund te gjeshe vetem ne kete server dhe jo acc sepse "une jam miku atij po ai eshte miku im". Mendoj se nuk eshte e thene te behet vetem per java.

Welcome to Girl Friends Meet, a new and exciting casual dating and social network exclusively for Lesbian, Bi-Sexual and Bi-Curious Women.

At Girl Friends Meet you'll get a secure, fun and engaging online community to browse women in your area,interact, chat and share interests. You can chat, follow, like photos and even meet other women who share your same interests very easily.

Kete gje duhet ta ngulisin mire ne mendje te gjithe userat qe vizitojne Albasoul Network. Ky bashkepunim mund te beje efektin e vet edhe nese websitet reklamohen reciprokisht.